Vjenčanja

Imanje Tomašić ima sve što mladenci mogu poželjeti,  možemo našu lokaciju pretvoriti u vjenčanje iz bajke u vintage, boho ili country stilu. Sam ambijent izgrađen je u rustikalnom stilu i sjajno se uklapa u priču ležernih vjenčanja na otvorenom, gdje okruženi prekrasnom prirodom možete proslaviti sudbonosno "da" pod zvijezdama ili vedrim nebom.

Ako vam to isto nebo pripremi malo iznenađenje i pošalje par kišnih oblaka, proslava se može lako preseliti unutar naše kuće koja može primiti do 50 gostiju, dok na otvorenome možemo primiti do 150 gostiju. Ako su vam dosadile klasične svadbene sale sa bijelim zidovima, vjerujte nam, ova će vam se svidjeti.

A dok se mi brinemo za ambijent, za vaša nepca su zaduženi naši catering partneri Catering Favory, a ukoliko želite naša dekoraterka će za Vas napravi baš onakav ugođaj kakav želite i ukrasiti ga cvijećem i cvjetnim aranžmanima.

Naš prostor možemo prilagoditi i manjim i većim svadbama, a cijena ovisi o broju uzvanika. Slobodno nam se javite putem maila ili telefonom s bilo kakvim pitanjima ili navratite do nas i razgledajte cijelo imanje bez obaveza.


© 2020. Imanje Tomašić